Útépítő gépek beszerzése

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSANAK 
 

Út építési tevékenységünk fejlesztése érdekében a projekt megvalósítása során új gépek beszerzését és a munkavállalók magasabb szintű munkavégzését elősegítő, mint építő – és anyagmozgató gépkezelői képzést kívánunk megvalósítani.

A beszerzésre kerülő eszközök:
1 db CASE CX60C típusú midikotró

1 db CASE SR175B típusú csúszó kormányzású rakodógép

1 db BOMAG BW120 AC-5 kombi henger.

A gépek beszerzésével megújul technológiánk, a munkavégzés folyamatának gyorsítását és hatékonyságát érjük el. Szolgáltatásaink volumene és a vállalt határidők teljesítése versenyképesebb lesz a versenytársainkhoz képest.

A gépek megvásárlása a szolgáltatásunk minőségi és mennyiségi növelését támogatja, hiszen a korszerű, magas műszaki színvonalú gépek üzembe helyezésével növekszik a rendelkezésünkre álló eszközállomány minőségi összetétele.

Az új gépek hozzájárulnak ahhoz, hogy a vállalkozás eredménynövekedést, új munkahelyek létrehozását és minél nagyobb arányú megtartását érje el.

Jelenlegi beruházásunk kiemelt jelentőségű mind munkahelyteremtés, mind munkahely megtartás szempontjából szempontjából, hiszen hozzájárul a térség foglalkoztatottsági szintjének növeléséhez.

Célunk, hogy segítsük a területi egyenlőtlenségek csökkentését, a hátrányos helyzetű térség felzárkóztatását. Helyi munkavállalók foglalkoztatásával a vidék lakosságmegtartó képességét növeljük.


A projekt tervezett befejezési dátuma 2022.08.31
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-00090

A kedvezményezett neve: RE-NI ÚT Útépíto és Szolgáltató Korlátolt Felelosségu Társaság
A projekt címe: „Útépítő gépek beszerzése a RE-NI ÚT Kft-nél”
A szerződött támogatás összege: 47.144.440 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100 %